INTERAKTIV MARKEDSFØRING

Med interaktive løsninger på touchskærme og smartphones, begynder butikken at tilpasse sig det enkelte individ. Kunden får en mere personlig oplevelse, og det styrker kundens købelyst og loyalitet.

Kunden kan aktivere sig selv, helt uafhængigt af personalet, og søge information - også selv om de ansatte i butikken har travlt.

I sig selv er nye medier også med til, at øge nysgerrigheden hos kunderne. Det giver dem mulighed for at søge informationer på alternative måder, downloade indhold, blive underholdt og dele oplevelser på sociale medier.

Du kan endvidere udvide både sortiment og service, med virtuelle hylder. Du kan skabe salg uden for åbningstiden med løsninger i fx vinduer og udendørs displays.

Vi tilbyder

  • Doohapps og iBeacon
  • Hologrammer og ansigtsgenkendelse
  • Touchskærme, tablets, og Touch Board
  • Udvikling af interaktive løsninger efter jeres behov

TOUCH SKÆRM

Få mulighed for at vise et ubegrænset antal produkter på minimal plads. Touch-skærmen kan blandt andet placeres ude i butikken, som en informationsstand. Med sin brugervenlige flade er vores løsninger specielt udviklet til instore handel – det giver jeres kunder fordelene ved webshoppen sammen med oplevelsen af instore i én og samme løsning.

INTERAKTIVE BUTIKSVINDUER

Ved at skabe et interaktivt butiksvindue, inspirerer du dine kunder til at stoppe op og kigge. Du får de forbipasserende til at træde ind i dit brand univers. Kundeengagementet er altså ikke længere begrænset til butikkens åbningstid, men du skaber brand awareness på alle tidspunkter af døgnet.

 

TOUCH BOARD

Forestil dig en tablet så stor, som et bord. Du får infotainment for alle pengene, når du lader kunderne gå på opdagelse i dit digitale brandunivers. Giv dine kunder en oplevelse - og muligheden for at shoppe både off- og online på samme tid.

VI ELSKER AT BLIVE UDFORDRET!

Har du specielle ønsker til din digitale in-store kommunikation, tager vi gerne udfordringen op!
Vi ved, at en løsning skal skabe værdi for din butik!

Ring til os i dag på telefon +45 75 73 47 01 – vi glæder os til at høre fra dig.

TOP