VI SKABER INNOVATIVE LØSNINGER MAN TALER OM

Købsbeslutninger er konstant påvirket af visuelle indtryk, dufte og lyde – specielt i den fysiske butik, hvor du har mulighed for at påvirke kundernes købsbeslutning underbevidst.

LCD | MEDIA er et audio-visuelt hus, der tilbyder komplette løsninger inden for digital kommunikation - lys, lyd, digital skiltning og dufte.

Glæd dine kunder ved at påvirke alle sanserne i købsoplevelsen. Hos LCD | MEDIA skaber vi komplette kundeoplevelser, der aktiverer dit brand når det er allermest vigtigt – nemlig i købsprocessen.

LCD | MEDIA har leveret digital kommunikation til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder, banker og den offentlige sektor. Det er blevet til mere end 4000 butikker i over 50 lande.

Vores gennemtestede koncept bygger på 20 års tæt samarbejde med blandt andre modekoncernen BESTSELLER, for hvem vi er en stor leverandør.

Moderne forskning har dokumenteret, at tre ud af fire indkøb er baseret på en ubevidst og emotionel reaktion. Det handler om at vække latente behov via mærkbare og visuelle oplevelser som duft, musik, video og lys. Forskning er en inspirationskilde for vores arbejde.

Vi prioriterer derfor udviklingen på dette område højt. Vi er med i front når nye produkter og marketingtiltag udvikles.

Vores mål er at sikre vores kunderne markedets absolut bedste priser og service, i kombination med vores kreative og pålidelige løsninger, som altid tilpasses den enkelte kundes behov og ønsker for digital kommunikation.

digital kommunikation

VORES LØSNINGER

Skab bedre kundeoplevelser!
Kommuniker dine brandværdier med vores innovative in-store-løsninger.

LIDT OM OS

Vores in-store-løsninger er implementeret i mere end 50 lande verden over. Vi tilbyder både sparring, design, installation og vedligeholdelse.

KONTAKT OS

Har du brug for inspiration til en bedre kundeoplevelse? Du er velkommen til at besøge vores showroom.

NOGLE AF VORES
SENESTE PROJEKTER

VI SØRGER FOR AT DIT BUDSKAB BLIVER SET

Lys er et af de vigtigste virkemidler til at iscenesætte din butik, og skabe kundestrøm. Det samme produkt vil blive opfattet vidt forskelligt alt afhængig af lyssætning. Med den rigtige lyssætning øger du den oplevede værdi af dine produkter.

  • Komplet sortiment til alle behov
  • Dokumenteret lysplan og lysberegning
  • Energieffektive løsninger
  • Onsite-service og central overvågning

DIGITAL KOMMUNIKATION

Trænger din butik til et moderne input? Digital kommunikation gør både din butik mere moderne og innovativ, men giver herudover også dine kunder en bedre brugeroplevelse.

VI ELSKER AT BLIVE UDFORDRET!

Har du specielle ønsker til din digitale in-store kommunikation, tager vi gerne udfordringen op.
Vi ved hvilken løsning der skaber værdi for din butik.

Ring til os i dag på telefon +45 75 73 47 01 – vi glæder os til at høre fra dig.

TOP