Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt os i dag på tlf. +45 75 73 47 01 – og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og din forretning.

LIDT OM OS

LCD | MEDIA udvikler og tilbyder intelligente digitale in-store kommunikationsløsninger - det gælder alt lige fra hardware til software.

Vi har ét mål for øje – nemlig at sikre vores kunder, den største synlighed, og dermed også den bedste konkurrenceevne.

Som full-service-leverandør, af digital in-store-kommunikation, leverer vi audiovisuelle løsninger, og teknisk support til detailhandlen, men udmærker os også i intelligente konferenceløsninger.

Vi er en konkurrencedygtig, troværdig og fleksibel samarbejdspartner, inden for udvikling og implementering af innovative løsninger.

Vi indgår i tæt samarbejde med verdens største producenter af skærme, højtalere og lyskilder. Vi er altid på forkant med de nyeste teknologier og tilbyder de mest sofistikerede, stilfulde og brugervenlige løsninger.

instore kommunikation

LCD | MEDIA er Skandinaviens førende leverandør af intelligente digitale in-store-løsninger. Vores in-store-løsninger er implementeret i mere end 50 lande verden over, og som full-service-leverandør tilbyder vi både sparring, design, installation og vedligeholdelse.

LCD | MEDIA er en del af LCD | DENMARK.

LCD | DENMARK er en moderne handelsvirksomhed, med mere end 20 års erfaring indenfor import, salg og service. Vores tre forretningsområder inkluderer Retail, Media og Wholesale.

LCD | DENMARK beskæftiger over 50 medarbejdere, og har hovedsæde i Thyregod.

TOP